Domarplanering inför säsongen 2016/2017

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är snart dags för höstens första tävlingar. Domarkommissionen har påbörjat planeringen för nästa säsong.

SvFF kommer inom kort att publicera vilka tävlingar som är uttagningstävlingar och som vi därmed kommer att skicka pliktdomare till.

Inför den planeringen vill Domarkommissionen ge alla domare en chans att anmäla intresse för att döma internationellt. Följande kategorier av tävlingar ingår:

Junior- och kadett-NM i värja

Krav på giltig licens.

ECC

Krav på giltig licens. I första hand för domare med ambition att så småningom nå den nya kontinentallicensen och FIE-licens.

JVC

Krav på FIE A eller B licens.

Satellit-VC

Krav på FIE A/B eller C licens.

Om du är intresserad, ange vad du är intresserad av att döma, och skicka sedan till domare@fencing.se senast fredag den 26 augusti.

Ange:

  • Kategori (NM, ECC, JVC, Sat-VC)
  • Vapen
  • Din licens

Ha en riktigt skön avslutning på sommar och om det regnar kan det ju alltid vara en idé att fräscha upp det tekniska reglementet, önskar domarkommissionen. Det är inga garantier att man får döma det man önskar utan det är domarkommissionen som föreslår pliktdomare till respektive tävling och SvFF som godkänner. Domarkommissionen återkommer till valda domare med förslag till tävlingar innan listan blir slutlig.

Med vänlig hälsning / Kind Regards

Stefan Clausen

Ordförande i SvFF:s domarkommission
Medlem i EFC:s SEMI kommission

av Peter Ejemyr

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!