2015 - Förändringar av Mellandagslägret i Göteborg

På basis av en frågor och kritik har vi valt att göra en del ändringar i planeringen av florettens Mellandagsläger. Det finns nu ett nytt PM (bifogas) och en mer definitiv lista på utländska fäktare som kommer till lägret.   

Nytt är att lägret kommer att rikta sig till såväl herrar som damer, men (precis som enligt tidigare plan) vara delat mellan en grupp med äldre fäktare och en grupp med yngre. 

P.g.a. dessa förändringar, ändras även datum för senaste anmälan till den 10 december. Om det kommer finnas ett behov av uttagning kommer denna att göras den 11 december. 

Observera att man skall uppfylla kriterierna som står i inbjudan/PM om man är född år 2000 eller tidigare: "lägret vänder sig till fäktare med erfarenhet från internationell fäktning och som antingen under denna säsong eller nästa har ambitionen att kvalificera sig till de internationella mästerskapen i respektive åldersklass."

Sedan första versionen av PM publicerades har det hänt en del när det gäller vilka internationella fäktare som anmält att de vill komma: 

Alexander Choupenitch (CZE), Lorenzo Nista (ITA), Michele Del Macchia (ITA), Dani Dósa (HUN), Andras Nemeth (HUN), Benoit Hêcher (FRA) gör att sparringnivån kan bli väldigt stimulerande. 

Utöver detta kommer även flera av de bästa danska herrflorettisterna under ledning av Malte Trier Mörch och ytterligare 2-3 fäktare från CEP Paris under ledning av Stephane Le Bleis.  

PM Mellandagsläger GBG.pdf

av Martin Roth Kronwall A - Florett

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!