2014 - Landslagsläger herrflorett

Under mellandagarna kommer vi att arrangera ett landslagsläger för herrfloretten i Göteborg. Tävlingen finns i Ophardt-systemet och den sista anmälningsdagen är satt till 26 november. Observera att det kan komma att bli fråga om en uttagning till lägret då antalet platser är begränsat. 

Precis som tidigare år har vi valt att bjuda in ett antal fäktare från andra länder för att öka variationen och nivån på sparringen. Två som återkommer från tidigare år är Alexander Choupenitch (CZE) rankad bland de 10 bästa i världen just nu och Lorenzo Nista (ITA) som bl.a. tagit silver på JVM. Nya tillskott för i år är Daniel Dosa (HUN) just nu rankad 3 på JVC-rankingen, Michele Del Macchia (ITA) som vann förra årets JVC i Aix-en-Provence. Även från Tyskland, Storbritannien och Danmark kommer det fäktare. 

Lägret riktar sig främst till landslagsmässiga fäktare från sen kadettålder och uppåt och kommer till största delen att bestå av sparringfäktning och olika matchträningsmoment. Det kommer köras ett lite längre pass per dag (mellan ca 13:00 och 17:00). På förmiddagen och tidig kväll kommer vi att ha träningsläger för lite yngre fäktare. Till dessa pass kommer en del av de internationella fäktarna att komma i omgångar och sparra och leda lite clinics. 

Efter det att anmälningstiden gått ut kommer en uttagning att publiceras. 

av Martin Roth Kronwall A - Florett

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!