Verksamhetskonferens

45 oktober 2008
Välkomna den 4 - 5 oktober för att ta ert ansvar för framgången!

De olympiska spelen i Peking är över. Vi gläder oss med Emma och konstaterar, att vi har många framgångar just nu, som inte syns i tidningsrubrikerna.

Vi förbundsmötet visade jag en bild med de här siffrorna:

                                         2000       2007
Antal föreningar                     51          39
Antal medlemmar              2 914      4 228
Eget kapital (kr)             300 063  415 000
Licenser                                323        736
Studietimmar, SISU                 80        562

Nu ska vi bygga ett starkt förbund ännu starkare.

Vid förbundsmötet bestämde vi att vi träffas till en verksamhetskonferens i helgen 4 - 5 oktober. Platsen blir Örebro, hotell Scandic Grand. Vi börjar kl. 13.00 på lördagen och slutar kl. 12.30 på söndagen. Det betyder att Du själv får svara för lunchen båda dagarna. Kaffe och smörgås får vi på söndagen kl. 10.30.

Vid konferensen ska vi bl.a. diskutera "den röda tråden" i svensk fäktning, landslagsverksamhet med talangutveckling samt kraftfull satsning på utbildning. Det är viktigt att vi för en gemensam diskussion i viktiga framtidsfrågor.

På det här sättet vill jag på styrelsens vägnar bjuda in föreningens ordförande samt föreningens tränare. Om ordföranden inte kan är ni välkomna att skicka en ersättare.

Förbundet betalar mat och logi (del i dubbelrum). Och med hjälp av medel från Idrottslyftet ger vi också ett resebidrag på högst 1 000 kronor per deltagare som utbetalas i efterskott. Samåkning från klubben ska naturligtvis ske, om ni åker bil.

Välkomna både ordförande och tränare. Det är viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar, och för samma diskussioner, när vi nu ska försöka lyfta oss ytterligare en nivå.

Sänd in er anmälan senast den 21 september till info@fencing.se . Ange namn, funktion, klubb och eventuellt vem ni vill dela rum med. Önskas enkelrum blir det ett tillägg om 445 kronor .

Om ni mot förmodan inte har möjlighet att komma skulle jag uppskatta en signal, så att vi får diskutera hur vi också ska få med just Er klubb i den fortsatta framtidsdiskussionen. Mitt telefonnummer är 070-640 46 49. Och ni når mig också på mail till lars@fencing.se.

Välkomna!

Med vänliga hälsningar

SVENSKA FÄKTFÖRBUNDET 


Lars Liljegren
Förbundsordförande

Deltagare och program

 

 

Inbjudan aug 08 digrev 080909.pdf

av Monica Gårdström Övriga

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!