PM Kadett- och junior-EM Maribor, version 2

En uppdaterad version av PM för Kadett- och Junior-EM i Maribor finns nu. En ny information om overaller, transfer och tävlingens hemsida är tilllagd eller ändrad. Utöver detta vill vi be alla som inte har en aktuell bild på Ophardt att uppdatera denna.  

Ett par av de fäktare som är uttagna till KEM/JEM har inte någon bild alls i sin Ophardt-profil. Eftersom denna används när arrangören förbereder ackrediteringar behöver man skicka in en bild till info@fencing.se. De som i dagsläget saknar bild helt och hållet är: 

Julia LindgrenSonja LöfgrenWilliam ZingmarkDillshodahon MustafaevaJakob MagnussonBartlomiej Mancewicz och Axel Mattsson.

Bilden skall vara ett tydligt porträttfoto framifrån med en minsta bredd på 500 pixlar och ett bildförhållande på ungefär 1:1,2 (bredd och höjd).

Det är bra om alla som skall med till detta mästerskap läser igenom informationen och håller sig uppdaterade via PM ordentligt och sedan hör av sig till överledaren (Martin Roth Kronwall) med de uppgifter som efterfrågas. 

Det är också bra om man som förälder till en aktiv som skall åka läser detta, alldeles oavsett om man har för avsikt att åka med själv eller följa mästerskapen hemifrån. 

Finns det frågor som kräver snabba svar är det allra bästa att ringa eller sms:a till Martin Roth Kronwall på 0702-708774. 

19 PM Maribor EM.pdf

av Martin Roth Kronwall

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!