SvFF bjuder på en teknikträningsdag på Bosön den 17/6

I samband med Instruktörskurs steg 1 inbjuder SvFF till en gratis teknikträningsdag på Bosön, Lidingö. Miniorer och yngre ungdom som fäktat minst en termin är välkomna. Missa inte chansen att utan kostnad få individuella lektioner av ambitiösa instruktörselever! Begränsat antal platser; först till kvarn!

Under ledning av tre erfarna instruktörer och hela 21 instruktörselever fyller vi dagen med individuella lektioner, par- och gruppövningar, lekar och träningsmatcher.

Tid: Onsdagen den 17 juni kl 09.30-16.00
Plats: Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, Bosön

Program:
09.30 Samling på Bosön utanför matsalen i Olympiahuset
10.00-12.00 Fäktundervisning
12.00-13.00 Lunch (i matsalen på Bosön)
13.00-16.00 Fäktundervisning 

Utrustning:
Idrottskläder (långa byxor). Skor för inomhusbruk. Ta med fullständig fäktutrustning för el-fäktning. Har man inte egen så försök i första hand låna på den egna klubben.

Mat:
Vi bjuder på lunch med flera rätter att välja mellan. Ta med vattenflaska och gärna någon frukt eller annat mellis vid behov.

Anmälan:
Föranmälan är obligatorisk. Anmälan görs via e-post till ejemyr@fencing.se snarast. Ange kontaktuppgift till målsman inklusive mobilnummer i anmälan. Begränsat antal platser; först till kvarn! För mer information kontakta Peter Ejemyr på e-post eller telefon 0733-611000.

Vi rekommenderar att föreningar/föräldrar gemensamt organiserar resan fram och tillbaka till Bosön.

av Peter Ejemyr

För medlemmar

» Bli medlem (Ger dig möjlighet att beställa fäktlicens m.m.)

» Redan medlem? Logga in!